نان موزی طعم دار؛ یک میان وعده مقوی – فروشگاه اینترنتی تمام آنلاین

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العاده‌ای به سفره شما داده می‌دهد

اجازه دهید سرد شود و سپس میل کنید.

نان موزه ای طعم دار؛ یک میان وعده مقوی 

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العاده‌ای به سفره شما داده می‌دهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب می‌آید. می‌توانید این نان خوشمزه را وقتی از فر خارج می‌کنید و هنوز گرم هست میل کنید هم چنین با کره طعم بسیار خوبی دارد. نان موزی را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا رطوبتش حفظ شود.

نان موزه ای طعم دار؛ یک میان وعده مقوی 

 طرز تهیه:

در یک کاسه، شکر، نمک، طعم دهنده ها، بیکینگ پودر و آرد را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

مواد را در قالبتان بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی چاقو را در مرکز نانتان فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید.

نان موزه ای طعم دار؛ یک میان وعده مقوی 

در کاسه دیگری مواد باقی مانده را ترکیب کنید. مخلوط آرد را به این کاسه اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط یک دستی حاصل شود.

نان موزه ای طعم دار؛ یک میان وعده مقوی 

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • مقدار کمی نمک
  • ۲ قاشق چایخوری دارچین
  • نصف قاشق چایخوری رازیانه
  • مقدار کمی جوز هندی
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۳ عدد موز بسیار رسیده پوره شده
  • یک سوم پیمانه کره ذوب شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • نیم پیمانه شیر کم چرب

نان موزه ای طعم دار؛ یک میان وعده مقوی

آماده سازی:

دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.. قالب را نیز چرب کرده و کنار بگذارید.